pensiune1

Pensiunea din cadrul complexului nostru turistic este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatul reamenajarii vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-Ungar.

 

Ea are în componentă 3 corpuri de cladire C01, C04 şi C11:
  • C01. 5 camere cu pat matrimonial si o suita cu doua camere si avand fiecare paturi matrimoniale
  • C04. 4 camere 2 cu paturi matrimoniale si 2 cu cate doua paturi simple fiecare din cele cu paturi simple putand fi interconectata cu una cu paturi matrimoniale.
  • C11. 11 camere 8 cu paturi matrimoniale si 3 camere cu doua paturi simple două dintre acestea putand fi interconectate cu camere cu paturi matrimoniale.

Capacitatea de cazare in acest moment este de 44 de locuri (fara paturi suplimentare).
Fiecare camera are in dotare baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, uscator de par. Se ofera parcare proprie pentru fiecare client.
Pentru copii există un loc de joacă special amenajat.
Cazarea la pensiune se face cu rezervare sau in funcţie de locurile disponibile, check-in incepând cu ora 14:00. Camerele se eliberează pană la ora 12:00.

Pe timpul verii exista o terasa exterioara, unde se poate servi masa.
Plata pentru serviciile oferite de pensiunea noastră poate fi facuta cu cash sau card pe toată durata sederii sau o singura data la final pentru toate serviciile oferite.
Pe toata durata şederii puteti beneficia de serviciile oferite de restaurantul nostru precum si de cele oferite de clubul sportiv.

GALERIE FOTO

 

POZE DE CRACIUN